Tips & inspirasjon

.

Miljø Bygg AS bygde høyteknologisk forskningssenter i Sandnes

Systemhus-Milj-Bygg-forskningssenter-eksterir1-foto-Milj-Bygg Miljø Bygg fikk oppdraget med å bygge det nye forskningssenteret til Biolink Industrial i Sandnes.

Systemhusbedriften Miljø Bygg, med base på Finnøy i Stavanger kommune, fikk oppdraget med å bygge det nye forskningssenteret til Biolink Industrial i Sandnes.

Fortsett lesing

Oslo Entreprenørbedrift: Rekkehuset på Grønli blir et signaturbygg

Grnliveien-fasadev-Oslo-Entreprenrbedrift-Systemhus Rekkehuset på Grønli er et signaturbygg

På Furuset ved markagrensen til Oslo har Grønli-prosjektet med seks boenheter i rekke reist seg med sin særegne, buede form. - Dette blir et signaturbygg sier prosjektleder Patrick Sander i Systemhusbedriften Oslo Entreprenørbedrift AS.

Fortsett lesing

Systemhusprofilen Magne Fjellhaug AS: Kunden alltid først!

Trond-Fjellhaug5-Systemhus-Panorama-1600x1200

I flere år har Magne Fjellhaug AS i Gjøvik markert seg med gode resultater på kundetilfredshetsundersøkelsene, senest i den nyeste målingen for 2021. - Vi gjør alltid vårt beste for at kundene skal bli fornøyde. Når kunder kommer tilbake for at vi skal bygge hus til dem for andre gang, får vi den beste bekreftelsen på at vi gjør mye riktig, sier daglig leder Trond Fjellhaug.

Fortsett lesing

Fruktbart samarbeid i Lofoten

Systemhus-Villa-Skotnessjyen-Eiendom-Lofoten-kompr Villa Skotnessjyen er det første utviklingsprosjektet til Eiendom Lofoten AS.

 Samarbeid har til alle tider lønt seg. I Lofoten har å samarbeide blitt ekstra fruktbart ved at to Systemhus-bedrifter på Leknes og to av eierselskapene til den lokale Byggtorget-bedriften har gått sammen om eiendomsselskapet Eiendom Lofoten AS.

Fortsett lesing

Byggmester Valde blir medlem i Systemhus og satser på husbygging

Byggmester-Valde-medlem-Systemhus-ystein-Haugland-Hrdur-Hardarson-1600x1200px-2 Fra venstre Øystein Haugland hos Byggmester Valde og bedriftsutvikler Hørdur Hardarson i Systemhus.

Byggmester Valde AS med 30 ansatte holder til i Smørås, sør i Bergen. I tillegg til å bygge hus tar Byggmester Valde alt av tømrerarbeid fra å bygge kirker og kjøpesentre til rehabilitering. Nå er Byggmester Valde nytt medlem i Systemhus.

Fortsett lesing