Tips & inspirasjon

.

Miljø Bygg AS bygde høyteknologisk forskningssenter i Sandnes

Systemhus-Milj-Bygg-forskningssenter-eksterir1-foto-Milj-Bygg Miljø Bygg fikk oppdraget med å bygge det nye forskningssenteret til Biolink Industrial i Sandnes.

Systemhusbedriften Miljø Bygg, med base på Finnøy i Stavanger kommune, fikk oppdraget med å bygge det nye forskningssenteret til Biolink Industrial i Sandnes.

Fortsett lesing

Oslo Entreprenørbedrift: Rekkehuset på Grønli blir et signaturbygg

Grnliveien-fasadev-Oslo-Entreprenrbedrift-Systemhus Rekkehuset på Grønli er et signaturbygg

På Furuset ved markagrensen til Oslo har Grønli-prosjektet med seks boenheter i rekke reist seg med sin særegne, buede form. - Dette blir et signaturbygg sier prosjektleder Patrick Sander i Systemhusbedriften Oslo Entreprenørbedrift AS.

Fortsett lesing

Systemhusprofilen Magne Fjellhaug AS: Kunden alltid først!

Trond-Fjellhaug5-Systemhus-Panorama-1600x1200

I flere år har Magne Fjellhaug AS i Gjøvik markert seg med gode resultater på kundetilfredshetsundersøkelsene, senest i den nyeste målingen for 2021. - Vi gjør alltid vårt beste for at kundene skal bli fornøyde. Når kunder kommer tilbake for at vi skal bygge hus til dem for andre gang, får vi den beste bekreftelsen på at vi gjør mye riktig, sier daglig leder Trond Fjellhaug.

Fortsett lesing

Fruktbart samarbeid i Lofoten

Systemhus-Villa-Skotnessjyen-Eiendom-Lofoten-kompr Villa Skotnessjyen er det første utviklingsprosjektet til Eiendom Lofoten AS.

 Samarbeid har til alle tider lønt seg. I Lofoten har å samarbeide blitt ekstra fruktbart ved at to Systemhus-bedrifter på Leknes og to av eierselskapene til den lokale Byggtorget-bedriften har gått sammen om eiendomsselskapet Eiendom Lofoten AS.

Fortsett lesing

Byggmester Valde blir medlem i Systemhus og satser på husbygging

Byggmester-Valde-medlem-Systemhus-ystein-Haugland-Hrdur-Hardarson-1600x1200px-2 Fra venstre Øystein Haugland hos Byggmester Valde og bedriftsutvikler Hørdur Hardarson i Systemhus.

Byggmester Valde AS med 30 ansatte holder til i Smørås, sør i Bergen. I tillegg til å bygge hus tar Byggmester Valde alt av tømrerarbeid fra å bygge kirker og kjøpesentre til rehabilitering. Nå er Byggmester Valde nytt medlem i Systemhus.

Fortsett lesing

Bygg og Tømrermester Jan Andersen & Sønn er nytt medlem i Systemhus

Jan-Vidar-Andersen-og-snn-Systemhus Jan-Vidar Andersen hos Jan Andersen & Sønn i Halden er nytt medlem i Systemhus.

60 år etter at Bygg og Tømrermester Jan Andersen & Sønn AS ble etablert, går bedriften inn i Systemhus for å tilby attraktive kataloghus til kundene, drive mer lønnsomt og å få flere bransjekolleger å samarbeide med.

Fortsett lesing

Mietinen Maskin i Vadsø er nytt medlem i Systemhus

Henriette-Saxi-Systemhus-Mietinen-Maskin-1600x1200-foto-fortellfortell Henriette Saxi og Mietinen Maskin AS i Vadsø er nytt medlem i Systemhus.

Mietinen Maskin AS ble etablert i Vadsø i 1995, og har Finnmark og Nord-Troms som nedslagsfelt. Med sine 30 ansatte leverer de alt innen graving og grunnarbeid, landmåling og utstikking, masseleveranse og transportoppdrag. Nå er Mietinen Maskin nytt medlem i Systemhus.

Fortsett lesing

Omni Holding i Sarpsborg er nytt medlem i Systemhus

Christer-Lystad-Omni-Holding-Systemhus-presse4-1600x1200 Christer Lystad og Omni Holding AS er nytt medlem i Systemhus.

- Sammen med Systemhus utvikler, bygger og selger vi attraktive boliger og boligfelt til kundene våre, sier Christer Lystad i Omni Holding AS.

Fortsett lesing

B4 Bygg er Fauskes nye byggefirma

B4-Bygg-Systemhus-Ken-Roger-Langaard-Isach-Olsen-Magnus-Blekastad-Harald-Breimo-Arne-Breimo-Systemhus-1600x1200-Foto-B4-Bygg Fra venstre Ken-Roger Langaard, Isach Olsen, Magnus Blekastad, Harald Breimo og Arne Breimo.

I sommer ble byggefirmaet B4 Bygg AS etablert på Fauske. De 4 eierne av B4 Bygg har tidligere jobbet sammen i andre bedrifter og hadde lenge hatt drømmen om å starte sitt eget byggefirma.

Fortsett lesing

Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS i Råde er nytt medlem i Systemhus

Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS i Råde er nytt medlem i Systemhus

- Bedriften vår står enda sterkere i markedet med et kjent merkenavn som Systemhus i ryggen.Tilgang på arkitekttjenester, teknisk støtte og gode innkjøpsavtaler var avgjørende for at vi valgte å bli medlem i Systemhus, sier daglig leder Lars Øyvind Myhra i Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS. 

Fortsett lesing

Systemhusprofilen: Marianne Furheim hos Straume Mesterbygg AS

Marianne-Furheim-Systemhusprofilen-portrett Marianne Furheim sendte åpen søknad til Straume Mesterbygg og ble ansatt for å jobbe med salg og markedsføring i 2013. I 2019 ble hun daglig leder i bedriften. Foto: Straume Mesterbygg AS

Marianne Furheim sendte åpen søknad til Straume Mesterbygg og ble ansatt for å jobbe med salg og markedsføring i 2013. I 2019 ble hun daglig leder i bedriften.

Fortsett lesing

Materialhandelen i Burfjord er nytt medlem i Systemhus

Materialhandelen-Kre-Olsen-Fred-Einar-Jrgensen-Ole-Even-Jrgensen-Systemhus-1600x1200-Foto-Materialhandelen Fra venstre : Kåre Olsen, Fred-Einar Jørgensen og Ole-Even Jørgensen.

Materialhandelen AS i Burfjord i Kvænangen kommune selger litt av hvert og det meste som kundene etterspør. Nå har Materialhandelen med 6 ansatte blitt medlem i Systemhus. De første to husene fra Systemhus er allerede levert.

Fortsett lesing

Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS miljøfyrtårnsertifisert

Bjrn-Myhra-og-Snn-Entreprenr-systemhus-miljfyrtrnsertifisert-foto-Bjrn-Myhra-og-Snn-Entreprenr-1600x1200 Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS er miljøfyrtånrsertifisert.

Systemhus i Råde, Bjørn Myhra & Sønn Entreprenør AS er sertifisert som Miljøfyrtårn.

Fortsett lesing

Snart må alle nye hus levere klimaregnskap, Systemhus først ute

“Oslo” er et helt nytt kataloghus fra Systemhus med eget klimagassregnskap.

- Et klimagassregnskap for nye boliger er første steg på veien til å kunne ta bevisste og bærekraftige valg når vi bygger hus, sier Trond Lie, kjededirektør i Systemhus. "Oslo" er det første kataloghuset hvor utslippene av klimagasser er beregnet i hele husets levetid..  Klimaendringer er en av de største utfordringene i vår tid og utslippene ...

Fortsett lesing

Oppheng i gipsplater - utopi eller virkelighet?

Sterkere_bedre_gipsplate_LaDura_Premium_BMC Gipsplaten LaDura Premium. Foto: BMC

Når man skal bygge eller renovere hus, har de fleste en drøm om hvilken stil huset skal bygges i. Det er mange valg som skal vurderes og foretas – derfor er nøye planlegging og undersøkelser om hva som finnes av materialer viktig! Om boligdrømmen er av minimalistisk stil, har vi tips til produktvalg!  Glatte vegger med oppheng – er d...

Fortsett lesing

Våre beste interiørtips for 2021 - Enklere valg og raskere montering

Linda17-3 Kolleksjon HVIT lansert. Foto: Bergene Holm

Vi har lange tradisjoner med å bruke tre i interiøret i norske hjem og hytter. Det kan likevel være vanskelig å se helheten og samtidig alle detaljene når man skal pusse opp eller bygge nytt, enten det er et lite rom eller et helt hus. Derfor kommer vi med våre beste interiørtips! Det er mange valg som skal tas og sluttresultatet avhenger i størst ...

Fortsett lesing

Få tett grunnmur med hvit fiber

Fiber_hus_liten

Vi nordmenn liker å tilbringe så mye tid som mulig utendørs om sommeren. De fleste av oss drømmer om en perfekt uteplass hvor man kan samle familie og venner til gode måltider, fest og avslapning. En hvit mur vil kunne hjelpe med å bygge ulike soner i uterommet, slik at man får best mulig utnyttelse av hagen sin.    Få et godt&n...

Fortsett lesing

Metrotile Prestige ACO. Når kvalitet er viktigst.

Metrotile er verdens største produsent av takpanner. De har som målsetning å være best i bransjen, og har nå gått i dybden på detaljene for å levere den absolutt beste platen i markedet. Prestige ACO demper lyden av regn effektivt Metrotile takpanner Prestige ACO er produsert etter et patentert system som demper lyden av regn betraktelig. Det oppnå...

Fortsett lesing

Et godt og bærekraftig fundament

VartdalRingmurLOOP_milj1

Det blir stilt stadig strengere krav til byggematerialer og avtrykket de setter. Dette er noe vår leverandør Vartdal Plast tar på alvor og de lanserer derfor en helt ny produktserie bestående av bærekraftige produkter. 
Blant disse finner vi Ringmursløsningen VARTDAL RINGMUR LOOP som er først ut. Å bygge sitt eget hus er som regel de...

Fortsett lesing

Slik får du slette vegger hjemme eller på hytta – uten å bruke tid på sparkel og pussing.

Huntonit-proff-vegg-l-MQ-1

Brødrene Pål og Sturla Sundhagen ønsket seg en hytte med rene linjer og slette flater. Da de bygde drømmehytta utenfor Sandefjord falt valget på solide materialer som Huntonit Proff Vegg i kombinasjon med rause vindusflater. På en flott utsiktstomt i skjærgården er det ikke rart brødrene ønsket store vindusflater. De hadde også et definert ønske om...

Fortsett lesing