Tips & inspirasjon

.

Byggmester Valde blir medlem i Systemhus og satser på husbygging

Byggmester-Valde-medlem-Systemhus-ystein-Haugland-Hrdur-Hardarson-1600x1200px-2 Fra venstre Øystein Haugland hos Byggmester Valde og bedriftsutvikler Hørdur Hardarson i Systemhus.

Byggmester Valde AS med 30 ansatte holder til i Smørås, sør i Bergen. I tillegg til å bygge hus tar Byggmester Valde alt av tømrerarbeid fra å bygge kirker og kjøpesentre til rehabilitering. Nå er Byggmester Valde nytt medlem i Systemhus.

Byggmester Valde ble medlem i Systemhus for å få et attraktivt tilbud til kundene og kunne bygge mer effektivt og lønnsomt. Bedriften ble etablert i 1966 og har en stabil arbeidsstokk med lang erfaring.

- Systemhus er like opptatt av at kundene er fornøyde som vi er. Kjeden prioriterer kunder og kvalitet fremfor vekst og utbytte, og har bygd seg opp sten på sten, akkurat som vi gjør. Det avgjorde at vi nå går inn i Systemhus etter 55 år som frittstående utenfor kjede, sier Øystein Haugland, daglig leder i Byggmester Valde.

Som medlem i Systemhus ser han frem til systemer som gjør bedriften mer attraktiv for kundene og kan bygge mer effektivt og lønnsomt. Han ser også frem til å bli en del av et stort faglig fellesskap med de andre bedriftene i Systemhus.

Vi ønsker Byggmester Valde velkommen til Systemhus!

Fruktbart samarbeid i Lofoten
Bygg og Tømrermester Jan Andersen & Sønn er nytt m...