Tips & inspirasjon

.

Et godt og bærekraftig fundament

VartdalRingmurLOOP_milj1

Det blir stilt stadig strengere krav til byggematerialer og avtrykket de setter. Dette er noe vår leverandør Vartdal Plast tar på alvor og de lanserer derfor en helt ny produktserie bestående av bærekraftige produkter. 
Blant disse finner vi Ringmursløsningen VARTDAL RINGMUR LOOP som er først ut.

Å bygge sitt eget hus er som regel den største investeringen vi gjør. Da er det viktig med et godt fundament, slik at investeringen holder seg over tid. Med ringmursløsninger fra Vartdal Plast sikrer man forskaling og isolasjon i ett, unikt system for gulv på grunn. Elementene er utformet for at den innvendige gulvløsningen skal være enkel å utføre. 

For mange husbyggere er det populært å sette opp ringmur som en del av egeninnsatsen. Det skal være både raskt og enkelt å gjøre dette selv, og om man trenger hjelp finnes det gode veiledninger og support fra både Vartdal Plast og Systemhus. Det er selvfølgelig også mulig å få disse ringmursløsningene om man velger en nøkkelferdig bolig.

VARTDAL RINGMUR LOOP er enkelt å sette opp og akkurat derfor velger mange å gjøre dette som del av egeninnsatsen på nybygg.

Sirkulære produkter er fremtiden 

Vartdal Plast har utviklet VARTDAL RINGMUR LOOP og setter med det en ny milepæl i satsningen på sirkulære produkter. Den nye ringmurløsningen tilfredsstiller nøyaktig de samme kravene som tidligere produkter, selv om råstoffet som brukes (Ccycled fra BASF) er laget av 100 % resirkulert plast, sertifisert av Ecoloop. Denne milepælen er kun den første av mange da det vil bli lansert flere sirkulære produkter i en helt ny produktserie, kalt VARTDAL LOOP. Navnet er valgt fordi alle produktene i serien stammer fra 100 % resirkulert plast eller fra ikke-fossile råvarekilder. Plastavfall som før ble brent, blir en del av loopen og blir brukt som råvare av BASF. Råvaren blir kalt pyrolyseolje og erstatter delvis fossil olje, som vanligvis blir brukt i fremstillingen av polystyren. Andelen av resirkulert råvare fordeles på spesifikke Ccycled-produkter etter massebalanseprinsippet og er sertifisert av en tredjepart. Denne sertifiseringen garanterer at mengden resirkulert råvare som trengs for å produsere et Ccycled-produkt, blir brukt helt i oppstarten av råstoffproduksjonen.

Din lokale Systemhus-forhandler hjelper deg gjerne om du ønsker å benytte denne ringsmursløsningen på ditt nye hus. Se alle våre kataloghus her.

VARTDAL RINGMUR LOOP, en ny og bærekraftig løsning fra Vartdal Plast.
Metrotile Prestige ACO. Når kvalitet er viktigst.
Slik får du slette vegger hjemme eller på hytta – ...