Tips & inspirasjon

.
Anbefalt

Spreke interiørfarger i husmodellen Nyksund

Kelly og Birger drømte om å bo på et lite småbruk. Drømmen ble virkelig da de kjøpte en gård på Hobøl utenfor Moss og bygde et fargerikt Nyksund Systemhus. 

Da Kelly flyttet fra USA til Norge var trenden at alt interiør skulle være helhvitt, deretter grått i alle varianter.

- Etter å ha bodd i hvite, grå og beige leiligheter hele livet, visste jeg at drømmehuset skulle ha mange farger. Vi falt for dette lille gårdsbruket på Hobøl, 2 mil fra Moss, og bestemte oss for å bygge nytt våningshus på gården. Det var her vi ville bo! forteller Kelly.

Kelly og mannen ønsket ikke et tradisjonelt våningshus, men et funkishus med et både moderne og nostalgisk uttrykk. Valget falt på Systemhuset Nyksund, og det var Systemhusforhandleren Falk Bygg AS som bygde huset. Noen forandringer på det opprinnelige Systemhuset ble gjort. Paret hadde ikke behov for så mye plass som tre fulle etasjer, og kuttet en av dem. Planløsningen ble også justert ut fra Kelly og Birgers behov.

Les mer om husmodellen Nyksund

 For et år siden sto det fargesprakende våningshuset ferdig. Nå bor Kelly og Birger på gården sammen med hunden Duffer og to katter, to minigriser, åtte geiter og høns.

- Det er nok uvant for mange med så mange farger i et hus. De som ser huset vårt enten elsker det eller hater det! Selv nyter jeg å omgi meg med alle fargene hver dag, mens

Birger kanskje har vent seg til det og ikke legger så mye merke til det lenger. Jeg elsker dette huset! sier Kelly.

Du kan se det fargerike huset og følge hverdagen på gården på instagramkontoen @denstorelillegården og @DenLilleStoreGarden på Facebook.

Finn inspirasjon i vår huskatalog

Miljø Bygg AS bygde høyteknologisk forskningssente...