Tips & inspirasjon

.
Anbefalt

Systemhus er stolt platinum sponsor for Team Rynkeby - God Morgen

Systemhus_barnekreftsak_sykkelgruppe-1

Team Rynkeby - God Morgon er et internasjonalt veldedighetssykkellag som vanligvis sykler til Paris hver sommer til fordel for barn med kritisk sykdom. Grunnet pandemien skal de i år toppe innsatsen deres for å samle inn penger til Barnekreftforeningen med en Norgestour som avsluttes med en felles målgang i Trondheim 17. Juli. 

Vi i Systemhus ønsker å oppfordre alle til å støtte dette fantastiske initiativet og ikke minst til den livsviktige Barnekreftsaken laget fronter! Siden sykkelturen går i Norge vil det være anledning å møte opp og vise støtte til syklistene langs ruten. 

Syklet inn 1,5 millioner i 2019

Som mangeårig støttespiller til Team Rynkeby og arbeidet til inntekt for barnekreftsaken, var 2019 året da vi tok hjertesaken vår enda lenger. Sykkelturen fra Oslo til Paris ga hele 1,5 millioner kroner ekstra og er et betydelig bidrag for å gi håp til kreftsyke barn og deres familier i 30-årsjubileet for Friske hjem-satsningen vår.

Å sykle fra Oslo til Paris var en i utgangspunktet vill idé som kom opp på en kjedesamling for å bygge kultur og styrke Systemhus sin identitet. Som en av hovedsponsorene til Team Rynkeby, var det mulig å ta samarbeidet videre og samle inn penger med en egen sykkeltur Oslo-Paris?

1.359 kilometer til inntekt for kreftsyke barn

Etter nøye forberedelser og gode råd fra Team Rynkeby, kunne Systemhus-teamet vårt med 50 syklister og støtteapparat starte sykkelturen. En uke og 1.359 kilometer senere tråkket syklistene gjennom Paris langs paradegata Champs-Élysées. Støtteapparatet med følgebiler, matstasjoner og praktisk tilrettelegging banet vei langs europeiske veier, helt inn til Triumfbuen og Eiffeltårnet.

"En fantastisk opplevelse for livet, og så godt å kunne gi vårt bidrag til et så viktig formål", forteller Line Nordholm Karlstad, som er en av initiativtakerne og syklistene fra Systemhus.

Løste oppgaven sammen 

Målet var å samle inn 1 million, resultatet ble hele 50 prosent mer. "Barnekreftsaken har blitt et symbol for oss på at de mest uoppnåelige oppgavene kan løses når vi jobber sammen. Å sykle selve turen var den synlige delen av prosjektet. Den egentlige jobben var det støtteapparatet rundt oss som gjorde med både nøye planlegging, å sørge for mat og drikke underveis, og å samle inn pengene", forteller Line.


Til stor jubel fra Systemhusmedarbeidere og kunder på Mestergruppen sin stand under Bygg Reis Deg, kunne en stolt kjededirektør Trond overrekke sjekken på 1,5 mill til Trine Nicolaysen, daglig leder i Barnekreftforeningen. 

"Det beste er at vi oppnådde dette sammen som team", understreker Line. 

Frisk luft i ditt hjem
Oppheng i gipsplater - utopi eller virkelighet?