Tips & inspirasjon

.

Systemhus sykler til Paris for Barnekreftforeningen

test_3

For å markere 30 år med «Friske hjem», og for å samle inn til en meget viktig sak, – Sykler Systemhus fra Oslo til Paris!

Målet er å samle inn 1.000.000 kroner til Barnekreftforeningen som skal brukes til den viktige forskningen.

Turen starter 02 august på RIkshospitalet i Oslo og målgangen i Paris er lørdag 10.august.

Som hovedsponsor for Team Rynkeby Nord-Norge, har Systemhus bidratt gjennom flere år.

Kjedens medlemmer er stolte over dette engasjementet og i forbindelse med en ledersamling i 2017, kom ideen om et eget Systemhus lag. Det er viktig å informere om at dette er en sykkeltur, ikke et sykkelritt. Man trenger ikke ha masse erfaring på sykkel for å være med. Det er fullt mulig å gjennomføre for vanlige mosjonister.


Team Rynkeby har som hovedoppgave å samle inn penger til Barnekreftforeningen.
De arrangerer og deltar på ulike arrangement og dugnader gjennom hele året. I juli måned, sykler alle de Nordiske Rynkeby lagene til Paris, fra hver sin hovedstad. Mange av de som deltar her har virkelig fått kjent på kroppen tider med tøffe utfordringer, og hvordan det er å ikke ha et «Friskt Hjem» rundt seg. Gjennom vårt samarbeid med Team Rynkeby vokste ideen frem om at kunne de sykle Oslo – Paris, for en sak de brenner for, så kan Systemhus også det.

Deltagerne forplikter seg også til å gjøre en innsats for å samle inn penger til det gode formålet ved å skaffe sponsorer og private bidrag i sitt lokale miljø i forkant og under turen. Da oppfordrer vi til å gå sammen om å lage arrangement og aktiviteter som gjør det enkelt for bedrifter, samarbeidspartnere og privatpersoner å bidra.

Her kan du lese mer om turen. Du finner en presentasjon av deltagerne, detaljer om sykkelruten og hvor mange penger som er kommet inn til Barnekreftforeningen.

Følg turen på sosiale medier

systemhus_paris
Systemhus_osloparis
Systemhus Oslo-Paris
Ta kontroll på lyden i boligen
Nyttige tips til ditt nye kjøkken