Kontakt oss

Har du spørsmål om pris, leveranse og tekniske info?

Da må du kontakte din lokale Systemhus forhandler. De vil hjelpe deg med den informasjonen du trenger. Vi har dessverre ingen felles prislister på kjedekontoret og har ikke mulighet til å gi deg en estimert pris på de ulike hus- og hyttemodellene. Systemhus-forhandlerne som kjenner området har den beste forutsetningen for å hjelpe deg med på vei. I tillegg kan de gi deg gode tips på veien til en ny bolig.

Her finner du kontaktdetaljer til våre forhandlere.

Ønsker din bedrift å bli forhandler av Systemhus?

Send en epost til kjedekontoret på post@systemhus.no med kort informasjon om bedriften og hvor dere holder til, så kontakter vi deg så snart vi får anledning.

Har du en tomt du ønsker å selge?

Systemhus er alltid veldig interessert i videreutvikling av tilgjengelige tomter, både kjøp av tomt og eventuelt samarbeidsprosjekter med grunneier.

Send en epost til post@systemhus.no med informasjon om tomten du ønsker å selge, så setter vi dere i kontakt med den rette forhandleren eller kontaktpersonen for videre dialog rundt muligheter for samarbeid.

Er du leverandør av byggevarer og ønsker å komme i kontakt med oss?

Systemhus er en del av Mestergruppen AS. Alle avtaler inngås med vår innkjøp- og kategoriavdeling sentralt i Mestergruppen AS og all informasjon og forespørsler rundt byggevarer må gå gjennom her.

Skal du sende en faktura?

Fakturaadressen til Mestergruppen Bolig AS avd Systemhus er:

Mestergruppen Byggevare AS

Avd. Systemhus Norge

Postboks 6197 Etterstad

0602 Oslo

Send gjerne fakturaen til regnskap@mestergruppen.no

Vi gjør oppmerksom på at alle våre medlemsbedrifter mottar fakturaer direkte til egne firmanavn og postadresser. Med mindre fakturaen gjelder Mestergruppen Bolig AS avd Systemhus, må de dirigeres et annet sted.

Ønsker du tegningene til et gammelt Systemhus?

For å få hånd om tekniske tegninger fra tidligere prosjekt, ta kontakt med kommunen der boligen din er oppført for å be om søknadstegninger. Der vil du også finne navn på bedriften som førte opp boligen.

Det er kun den lokale byggmesteren som førte opp boligen som kan gi deg sikker informasjon om hvordan boligen er oppført. Det kan ha vært omtegninger med tilpassede løsninger som ikke er lik den standard beskrivelsen som Systemhus har sentralt på sine hus- og hytter.

Det er også stor sannsynlighet for at det er gjort endringer i detaljering og materialvalg siden huset ble oppført.

Ønsker du å komme i kontakt med markedsavdelingen?

Systemhus sentralt håndterere ikke den lokale markedsføringen via lokale kanaler. Det er det våre forhandlere selv som tar beslutninger om deltagelse i lokale markedsaktiviteter. Dermed må du ta kontakt med lokal forhandler i området når det gjelder lokal markedsføring.

Gå til forhandleroversikten

For alle andre henvendelser til Systemhus sentralt vedrørende salg av annonser og markedstjenester send informasjon til post@systemhus.no.

Andre henvendelser

Ved alle andre henvendelser vedrørende Systemhus, send ditt spørsmål til post@systemhus.no så blir din forespørsel dirigert videre til rett person. Vi tar kontakt og hjelper deg ved første anledning.

 Besøksadresse

Sandhorngata 43
8008 Bodø

 Postadresse

Postboks 1043
8001 Bodø

 Faktura adresse

Mestergruppen Byggevare AS
Avd. Systemhus Norge
Postboks 6197 Etterstad
0602 Oslo

regnskap@mestergruppen.no