Systemhus - Stue

Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet.

«Vi bygger fremtiden»
er Systemhus sitt slagord, noe vi føler sier mye om våre verdier. Nyskapning, inneklima og langsiktighet er fremtiden i vår bransje. Opplev i dag hvordan du vil leve i morgen. Målet vårt er å lage litt bedre og litt smartere hjem for deg. Vi legger ned mye tid i å utvikle nye idéer for å skape det mest funksjonelle hjemmet for våre kunder. Vi ønsker å skape de hyggeligste arenaene for at du og din familie skal trives i den nye boligen.

Kvalitet og erfaring til å stole på
Systemhus er bygd opp av erfarne og seriøse byggmestere fra hele landet. Systemhus har et helt unikt byggekonsept som er gjennomprøvd og sikrer kvalitet og effektivitet i prosessene.

Samarbeid, erfaringsutvekslinger og et godt teknisk hjelpeapparat gjør huskjøperens vei fra kontrakt til overlevering av ny bolig trygg og god.

Informasjon på veien
Bygge hus er en milepæl i livet ditt. Hos oss er du i trygge hender. Vi holder alle trinnene så transparent som mulig på veien til din nye bolig. Som kunde vil Systemhus informere deg om de ulike stegene i prosessen både før, under og mot slutten av byggetiden.

Trygghet
Det inngås trygge avtaler mellom Systemhusforhandleren og boligkjøperen som sikrer leveranse av rett produkt til rett tid, og ikke minst innenfor avtalt budsjett. Systemhus har i mange år vært en av de ledende boligbyggerne i Norge. Fornøyde kunder og tidsriktige kvalitetsboliger bidrar til at vi fremdeles er helt der fremme. En hver familie er unik og nettopp derfor har Systemhus stort kundefokus i prosessene. Når våre kunder er fornøyde, er vi fornøyde.
Systemhus 50aar

Vi er stolte av å ha bygd nesten 50.000 boliger siden
Systemhus startet for over 50 år siden. Tidsriktige
husmodeller, våre friske hjem, kvalitet og ryddige
prosesser har gitt oss tusenvis av fornøyde kunder
rundt om i landet Det er resultatet av vårt arbeid
gjennom mange år.

Systemhus er innovasjon,
sunnhet og kvalitet