Systemhus bygger prosjektboliger

Til enhver tid, rundt om i hele landet, pågår det oppsett av prosjektboliger hos våre forhandlere.

Til enhver tid, rundt om i hele landet, pågår det oppsett av prosjektboliger hos våre forhandlere. Dette gjelder både leiligheter og boliger i rekke. Ofte er Systemhus med på utvikling av hele boligområder, noe som gir området en fantastisk helhetlig tenkning. Systemhus har mange gode husmodeller for boliger i felt. Forhandlerne bygger også en stor andel egenutviklede prosjektboliger som passer til tomtefeltet, beliggenheten og målgruppene.

Har du en tomt du ønsker å få utviklet?

Store eller små prosjekter - vi tar gjerne en uforpliktende prat om hvordan våre dyktige fagfolk kan hjelpe deg å realisere alt fra noen få hus i en rekke, til et større boligfelt med ulike boligtyper. Våre forhandlere har er erfaringen og verktøyene for å få gode og effektive prosesser, slik at resultatet blir tilfredsstillende for utbygger og boligkjøper. 

Ønsker du å selge et tomteområde i ditt nærmiljø?

Ta kontakt med din lokale forhandler, eller Systemhus sentralt, og finn ut om dette er noe Systemhus kan utvikle for deg, sammen med deg eller i egen regi. Systemhus forhandlerne kan følge prosjektet fra prosjekteringsfasen helt til overtagelse og befaring. Vi har de riktige kontaktene for at ditt boligprosjekt skal lykkes.

Kontakt en av våre forhandlere..

Kontakt Systemhus sentralt..

Prosjektboliger fra Systemhus

Mestergruppen i Vestby

 

Prosjektbolig

 Boligbygg Møre i Ålesund

Haavasteinhagane 400x200

Fakta Bolig i Sandnes