Sikre Hjem

Trenden er klar

Sikkerhet i hjemmet har høy fokus blant folk flest i alle aldre. Tall fra NHO Service viser at “De tre siste årene har boligalarmbransjen i Norge vokst med 16 prosent”.

15,3 prosent av alle husstander i Norge har boligalarm, noe som betyr at Norge er det landet i verden med høyest antall boligalarmer i forhold til folketall. Det er ikke lengre bare i større byer man føler behovet for ekstra sikkerhet. Statistikk fra NHO og Prognosesenteret sier at det er 25 ganger større sjanse for at man får innbrudd i huset sitt hvis man ikke har boligalarm.

Mange huseiere venter med å installere alarm og nøkkelfrie løsninger etter de har bodd i huset noen år. Vi ønsker å være forut for tiden å gi kundene våre et unikt tilbud til å velge smart allerede før byggeprosessen er i gang.

Det handler om å ta kontroll på boligen din og hverdagen med å lage brukervennlige og fremtidsrettede løsninger. Løsningene er barnevennlige da de er enkle å bruke, samtidig som foreldrene kan ta rede på når barna forlater huset, eller kommer hjem.

Brannalarm og innbruddsalarm gir deg trygghet

Med brannalarm og innbruddsalarm sover man bedre om natten, eller når man er ute på reise. I tillegg får man en av bransjens beste boligforsikringer, slik at hvis uhellet er ute, kan man senke skuldrene og vite at man får den hjelpen man trenger.

I samarbeid med Verisure - markedslederen på boligalarm, Yale Doorman - leverandør av de mest solgte nøkkelfrie låsene og Tryg - en av markedets største på forsikringer, ønsker Systemhus å tilby deg en god start på boligdrømmen.

Unike avtaler på sikkerhet når du kjøper et Systemhus

Vi gir deg unike avtaler for å skape trygge gode hjem med smarte innovative løsninger. Dette er et skreddersydd tilbud fra Systemhus som man får når man kjøper bolig gjennom en av våre mange forhandlere rundt om i landet.

alarmsystemer fra verisure

Velg tryggere hjem - sammen med Systemhus