hovedbilde smarte hjem

EN ENKLERE HVERDAG
SMARTE HJEM

soverom med garderobe

Smarte hjem

Når man bygger seg et nytt hjem har man en unik mulighet til å få på plass alle de smarte og funksjonelle løsningene som gjør huset enkelt og praktisk å bo i.

Hvem ønsker seg ikke effektive planløsninger og ryddighet og orden på loft og kjeller?

At huset er bygget på en smart og funksjonell måte betyr mye når man skal få seg ny bolig. Vi i Systemhus er svært opptatt av at løsningene våre skal være gode og gjennomtenkte slik at de bidrar til å gjøre hverdagen enklere for de som skal bo i husene. Bremnes er et av mange gode eksempler på Systemhus som har mange smarte kvaliteter ved seg på hver sin måte.

 

Bremnes

Bremnes er et eksempel på et romslig hus med mange smarte løsninger for en enklere hverdag. Bremnes er en drøm for de som ønsker et hus med mange gjennomtenkte detaljer. Store åpne vindusflater og dører ut i hagen Vi ønsket å skape et hjem der uteområdet skulle være lett tilgjengelig. På fine dager kan man bevege seg fra stuen og kjøkkenet ut i hagen.

Det er mulig å trekke de store glassdøren til side og få en flytende overgang mellom inne og ute. Dette gir kjøkkenet, spisestuen og stuen et fantastisk lys og en lett atmosfære. Stort kjøkken - for de hyggelige stundene Vi bruker mye tid på kjøkkenet og det er gjerne der familien samles i en travel hverdag. Kjøkkenet i Bremnes er perfekt for hyggelige stunder med familie og venner. Det er rikelig med plass til å lage gode måltider sammen. Rommet legger til rette for mange gode arbeidsflater for kokkene i hjemmet.

Ett nytterom bak kjøkkenet
Bak kjøkkenet ligger et smart plassert vaskerom som har utgang ut i hagen. Rommet kan også brukes som grovkjøkken når man har selskap. Utgang fra vaskerommet er veldig praktisk for å springe ut med søppel, henge opp klær til tørk eller bære inn varer fra bilen. Her er også en ideell plass for mellomlagring av flasker, papir og annen sorteringsavfall.

nytterom bak kjokken

 

Oppbevaring av sko og klær

En families mareritt er ofte manglende plass til å holde orden på klær og sko.

I Bremnes er det tatt hensyn til disse utfordringene. Man har en tilhørende ytterbod rett ved inngangen og en stor praktisk gang med rom for hyller og smarte oppbevaringsløsninger. I tillegg er det laget en tilhørende walk-in garderobe. Huseier kan etter eget behov innrede dette rommet. Systemhus forhandleren kan hjelpe til med å skape en optimal løsning for rommet med hjelp av sine dyktige leverandører på innredning. Her kan man få «skoslukerskapet» alle drømmer om. Hva med å dele opp walk-in rommet i en garderobe og en matbod? Forhandleren kan tilpasse etter dine behov.

flikible losninger 1
flikible losninger 2
 

Fleksibilitet er sentralt i vårt Smarte Hjemkonsept. Her vises to ulike løsninger på garderobe og matbod/kjølerom på Bremnes.